Boligprojekt

Udover landsdækkende udlejning af bolig- og erhvervsejendomme gør vi hos Bach Gruppen også i forskellige boligprojekter. Gennem os kan du derfor finde nybyggeri i form af huse, rækkehuse og lejligheder i og omkring Viborg, der alle er bygget i samarbejde med flere af vores datter- og associerede selskaber.

Byggeprojekter med nybyggeri hos Bach Gruppen

Med vores egen bygge- og entreprenørafdeling har vi egne byggeprojekter, hvor vores underselskaber leverer de råvarer og materialer, der bruges til vores bygge- og anlægsopgaver. På den måde er vi selvforsynende og dermed mindre sårbare over for eksterne faktorer i løbet af processen. 

Gennemtænkt nybyggeri med lejligheder til alle

Som supplement til vores udlejningslejligheder har vi lejligheder i egne nybyggerier. Her finder du flere forskellige lejligheder, hvor der er tænkt over hver eneste lille detalje. Generelt for boligkomplekserne gælder det, at de er designet på en sådan måde, at de fungerer som et privat åndehul midt i byens pulserende liv. Netop her kan du leje din kommende bolig, som kan danne rammerne om din nye hverdag i Viborg.

Skønne nybyggede huse og rækkehuse i Viborg

Hvis du er på udkig efter boliger med mere plads indendørs såvel som udendørs er et nybygget hus og rækkehus en oplagt mulighed. Her er fordelene, at du kan få et nyt hjem, hvor der er plads til leg og udfoldelse for alle i husstanden. Pladsen i huset og de ekstra goder, som for eksempel en have, en terrasse og en carport, gør nybyggerierne ideelle for mange familier.

Find en nybygget bolig gennem Bach Gruppen

I søgen efter et nyt hjem gør vi hos Bach Gruppen en dyd ud af at være en hjælpende hånd. Vi står for at bygge egne projekter i form af både lejligheder, huse og rækkehuse, som alle har hver deres fordele. Gå på opdagelse i vores boligprojekter, og find din kommende bolig blandt udvalget. Hvis du har spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os.